Met een koopwoning in Duitsland koopt u meer dan alleen een huis

Een bekend spreekwoord luidt: “You can get by with English, but you can get a lot further with German.” Vrij vertaald betekent dit dat men een hoop gedaan kan krijgen met Engels maar met Duits veel verder kan komen.

De voordelen van wonen in Duitsland

En zo is het ook met wonen en/of werken in Duitsland, met een koopwoning in Duitsland koopt men meer dan alleen een huis. Er zijn dan ook meerdere redenen te noemen waarom mensen in Duitsland een woning willen gaan kopen. Bijvoorbeeld omdat:

  • de huizen er zeer betaalbaar zijn;
  • men er, voor hetzelfde geld als in Nederland, grotere huizen en tuinen kan kopen;
  • het leven in Duitsland goedkoper is dan in Nederland;
  • de wegenbelasting hier lager is;
  • en er meer natuurgebied te vinden is dan in Nederland.

Holland Immocenter, dé makelaar voor een woning in Duitsland

Wie een woning koopt in Duitsland krijgt met andere zaken en voorwaarden te maken dan bij de aan- en verkoop van een woning in Nederland. Een betrouwbare en ervaren makelaar is daarom ook onmisbaar voor wie zich op de Duitse woningmarkt gaat bewegen. Aankoop en verkoopmakelaar Holland Immocenter kan zich bogen op ruime ervaring, een brede expertise en een omvangrijk netwerk. Holland Immocenter behartigt de belangen van de klant en begeleidt bij het gehele traject van het vinden en kopen van een woning in Duitsland. Service en kwaliteit voor de klant staan hierbij altijd centraal.