Wonen in Duitsland… waarom niet?

Je droomt ervan om te wonen in een stille omgeving met de natuur vlakbij. Het huis staat in een dorp of misschien wel echt ‘buiten.’ In ieder geval zie je jezelf al zitten in de ruime tuin, een boek op schoot, een glas in de hand. Je sluit je ogen en geniet van de vogelgeluiden die de rust alleen maar accentueren.

Open je ogen en realiseer je dat deze droom werkelijkheid kan worden. Toegegeven, er is een beetje moed voor nodig; dit huis staat namelijk niet in Nederland, maar nét over de grens in Duitsland. Daar zijn woningen lager geprijsd, maar bezitten wel Duitse kwaliteit. De buren zijn vriendelijk en de omgeving biedt alle voorzieningen. En Nederland is nog steeds bereikbaar.

Hoe pak je het aan? De eerste stap is de juiste makelaar vinden. Marc Oost van Oostmakelaardij in Emmen heeft meer dan tien jaar ervaring in het bemiddelen voor Nederlandse kopers in Duitsland. Marc is niet alleen toegewijd, maar ook ingewijd: hij woont zelf in het grensgebied. Zijn Duits is vloeiend en hij heeft een uitstekende relatie met de lokale Duitse overheden. Kortom, Oostmakelaardij heeft alle ervaring, vaardigheden en kennis om je te begeleiden vanaf het begin van je zoektocht tot en met het definitieve koopcontract.

Durf de stap te nemen. Bekijk het aanbod op www.oostmakelaardij.nl, schrijf naar info@oostmakelaardij.nl of bel Marc Oost van Oostmakelaardij op 06 54391183. Wie weet mag je jezelf binnenkort inwoner noemen van een plaats als Emlichheim, Laar, Dalum, Twist, Georgsdorf, Bad Bentheim, Uelsen… Waarom niet?